Akarona, Sabons naturals. Sabó 100% natural i artesanal, elaborat amb olis vegetals, de proximitat i si es possible de producció ecològica. Un sabó artesà i de qualitat, tota una carícia pel cos / Akarona, jabón natural. Un jabón 100% natural y artesanal, elaborado con aceites vegetales de 1ª calidad y a ser posible de producción ecológica. Un jabón artesano y de calidad, toda una cariacia para el cuerpo.

PRESENTACIÓ I CONTACTE


AKARONA dóna nom al nostre taller de sabons naturals. Som la Lina i la Vero, mare i filla. El nostre taller està ubicat al Pirineu, a la comarca del Pallars Sobirà. És un taller artesanal que manté les receptes tradicionals del sabó fet a casa tot introduint noves receptes per mantenir la salut de la nostra pell i del nostre entorn.
Fem servir el mètode en fred, que ens permet treballar amb temperatures baixes mantenint al màxim les propietats dels ingredients.
Fem servir olis 100% vegetals, gran part d'origen biològic i de cultiu propi i matèries primes properes. 
El producte final és un sabó natural, biodegradable, que aporta a la nostra pell, al mateix temps que la neteja, les propietats de les herbes que li afegim.


Per contactar amb nosaltres:
Telèfon: 666.991.729 / 617.65.43.45 akaronasabons@gmail.com
Vero i Lina
TALLER
TALLER