Akarona dona nom al nostre taller tèxtil i saboner. Treballem de manera artesanal, elaborant productes de qualitat / Akarona da nombre a nuestro taller téxtil y jabonero. Trabajamos de manera artesanal, elaborando productos de calidad.

PREUS TINTS NATURALS

PREUS DE LA LLANA: Amb tints de Ceba, Noguer, Campeche, Cotxinilla, Rogeta

MADEIXA 100GR TENYIDA: 13€

PREUS MOCADORS DE SEDA TENYITS:

GRANS: 15€
PETITS: 12€

PREUS XALS

50€

5 comentarios:

 1. PODRIEM TINTAR EL COTÓ ORGÀNIC?

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hola, no hi ha cap problema, el cotó també es pot tenyir. Nosaltres de moment ens hem dedicat a tenyir només llana i seda, però ara començarem també amb altres tipus de teixit.

   Eliminar
 2. hola, m´estic fent un embolic pero suposo que m´en sortiré, visc a Formentera i estic contenta de trobar-vos, voldria fer un curs o taller de tints naturals, ho necessito per tenyir el cotó amb el que faig els vestits que venc a l´estiu,,,fins ara només coneixia els tints naturals del senegal, pais on he viscut uns quants anys, i m´agradaria els que es poden fer amb plantes autoctones, molt agraida

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Bon dia Marga, disculpa el retard en contestar. com pots veure al blog al novembre vam fer un taller aquí a casa sobre tints. Probablement si tot va bé a la primavera muntarem un altre, no se si vens sovint a Barna o a la península , si mai estas a prop em pots dir alguna cosa i pots passar a veure'ns. A mi també m'interessaria coneixer el que fas.
   Salut

   Lina

   Eliminar
 3. Hola Acarona
  Jo sóc la Maria i estic fent un projecte de textil anomenat Melic (per a fer el mètode cangur amb nadons prematurs) . Estic buscant tints naturals per donar color a aquest projecte. Vosaltres em podrieu proporcionar aquests tints. Són per tintar cotó amb un poc d'elastà. Com ho veieu? En podem parlar?

  Gràcies,

  Maria

  ResponderEliminar