Akarona, Sabons naturals. Sabó 100% natural i artesanal, elaborat amb olis vegetals, de proximitat i si es possible de producció ecològica. Un sabó artesà i de qualitat, tota una carícia pel cos / Akarona, jabón natural. Un jabón 100% natural y artesanal, elaborado con aceites vegetales de 1ª calidad y a ser posible de producción ecológica. Un jabón artesano y de calidad, toda una cariacia para el cuerpo.

Akarona, sabons naturals

Akarona dóna nom al nostre taller d’elaboració de sabó artesanal. El nostre procés d’elaboració és senzill i es basa en el procés emprat durant segles a molts pobles i cultures d’arreu. Consisteix bàsicament en barrejar els ingredients bàsics de forma acurada i precisa per obtenir un producte sà que hem de deixar reposar per poder-ho fer servir.
Elaborem un sabó en fred, fet que el diferencia de les receptes tradicionals de sabó, que sempre fan una elaboració en calent; també el diferencia el fet que tots els nostres ingredients son d’origen vegetal i utilitzem una fórmula precisa per tal d’obtenir un producte homogeni i suau.